Garantie

Garantie:
Wij garanderen u dat uw bestelling met de grootst mogelijke zorg zal worden behandeld en zo snel mogelijk aan u zal worden geleverd.
Ook garanderen wij u dat de door ons geleverde goederen vrij zijn van verborgen materiaal- en/of fabrieksfouten.
Onze garantie gaat tot aan de fabrieksgarantie, dat is: het vervangen of repareren van het produkt of een onderdeel ervan. De eventueel te maken transport- of portokosten hierbij zijn voor rekening van de koper. Wanneer een koper zich echter niet aan onze gebruik- en montagevoorschriften houdt, vervalt onze garantieplicht.
Op al onze tweedehands fietsen geldt minimaal 1 maand garantie. Deze garantie betreft het goed  functioneren van de fiets bij normaal gebruik. Op fietsen met een aankoopbedrag vanaf € 300,00 geven wij 3 maanden garantie. Ook hierbij zijn de eventueel te maken transportkosten voor zowel heen- als retour zenden voor rekening van de koper.

Schade veroorzaakt tijdens het vervoer, dient u z.s.m. na aflevering te melden. Wij nemen echter geen klachten van schade in behandeling na 2 dagen.

Retourzendingen
Binnen 14 dagen accepteren wij retourzendingen. Wat betreft nieuw geleverde producten geldt: Slechts ongebruikte goederen, compleet in originele staat en onbeschadigde verpakking, franco aan ons geretourneerd, zullen in aanmerking komen voor restitutie. Vermeld hiertoe bank- of postbankrekeningnummer. Het aankoopbedrag zal per omgaande teruggestort worden op uw rekening, met aftrek van de door ons gemaakte  vracht- en rembourskosten voor zowel het bezorgen als ophalen. Voor onze tweedehands fietsen geldt dezelfde mogelijkheid, mits we deze in dezelfde staat retour ontvangen binnen 14 dagen. Hiervoor dient u vooraf contact met ons op te nemen, zodat in overleg de verpakking en verzending geregeld kan worden.

Indien aankopen geannuleerd worden vóór verzending, dan worden eventueel gemaakte kosten aan u doorberekend (b.v. rij- en vervoersklaar maken van een fiets, reserveringskosten langer dan 1 week, speciale bestellingen enz.)
Indien een rembours-bestelling  niet geaccepteerd of afgehaald wordt op het postkantoor, dan berekenen wij de gemaakte verzend- en rembourskosten aan u door.Contactgegevens

  • Brink 9
  • 7683 BP, Den Ham, Overijssel
  • info@waanders-rijwielen.nl
  • (0546) 67 27 68
  • KvK: 05038275
  • BTW: NL006356242B01
  • IBAN: NL62RABO0324828659

Social media

Onze merken

Batavus
Gazelle
Loekie
RIH
Sensa
Sparta
Van Raam