Gazelle Premium Dealer

 

Vanaf heden Gazelle Premium DealerWij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealerschap van Gazelle.Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel.Dit betekend voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.
Vanaf heden Gazelle Premium Dealer
Wij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealerschap van Gazelle.
Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel.Dit betekend voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.

Gazelle Premium Partner

Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 130 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland.

Als trotse Gazelle Ambassadeur geloven we dat meer kilometers op de fiets onze wereld mooier maakt. Daarom doen we er iedere dag alles aan om fietsen leuker, aantrekkelijker en veiliger te maken.  

Kiezen voor Gazelle, is kiezen voor zekerheid van kwaliteit.  In onze showroom vind je een breed assortiment Gazelle fietsen, ook uit het hogere fiets-segment en exclusieve premium modellen. Met onze uitgebreide kennis van Gazelle fietsen krijg je het beste advies, en de beste service.

Gazelle is een fiets waarop je wilt fietsen. En waarop je blijft fietsen.

 

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  8.30 - 12.30 | 13.30 - 18.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  8.30 - 12.30 | 13.30 - 18.00
Donderdag:  8.30 - 12.30 | 13.30 - 18.00
Vrijdag:  8.30 - 12.30 | 13.30 - 20.00
Zaterdag:  9.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten
 
Afwijkende openingstijden:
Vakantie 2024 gesloten van 10 t/m 18 augustus


Contactgegevens

Facebook