Gazelle Premium Dealer

 

Vanaf heden Gazelle Premium DealerWij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealerschap van Gazelle.Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel.Dit betekend voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.
Vanaf heden Gazelle Premium Dealer
Wij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealerschap van Gazelle.
Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel.Dit betekend voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.

Gazelle Premium Dealer

Wij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealerschap van Gazelle. Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel. Dit betekent voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.


 

gazelleContactgegevens

  • Brink 9
  • 7683 BP, Den Ham, Overijssel
  • info@waanders-rijwielen.nl
  • (0546) 67 27 68
  • KvK: 05038275
  • BTW: NL006356242B01
  • IBAN: NL62RABO0324828659

Social media

Onze merken

Batavus
Gazelle
Huka
Juncker
Loekie
Magura
RIH
Sensa
Sparta
Van Raam