Gazelle Premium Dealer

 

Vanaf heden Gazelle Premium DealerWij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealerschap van Gazelle.Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel.Dit betekend voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.
Vanaf heden Gazelle Premium Dealer
Wij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealerschap van Gazelle.
Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel.Dit betekend voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.

Gazelle Premium Dealer

Wij zijn zeer trots op het verkrijgen van het Premium Dealerschap van Gazelle. Dit is alleen voor dealers die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Gazelle fietsen en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Gazelle met speciale cursussen voor ons personeel. Dit betekent voor u een uitgebreidere collectie fietsen van Gazelle dan bij een standaard dealer met exclusief modellen en de schitterende Gazelle ULTIMATE collectie.


 

gazelle


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  8.30 - 12.30 | 13.30 - 18.00
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  8.30 - 12.30 | 13.30 - 18.00
Donderdag:  8.30 - 12.30 | 13.30 - 18.00
Vrijdag:  8.30 - 12.30 | 13.30 - 20.00
Zaterdag:  9.00 - 16.00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook